Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Vernon Streep17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Vernon Streep online

De ruitstropdas met verschillende kleuren 
Ruitstropdassen zijn al erg lang populair. Ze zijn er dan ook in allerlei soorten en maten. Deze ruitstropdas Vernon Stripe Blue Brown is gemaakt van veel verschillende kleuren die allemaal perfect bij elkaar passen. De kleuren zijn: blauw, rood, beige, zwart en wit. De kleuren zorgen voor een uniek effect bij elkaar. Bij een donkerblauw pak of bij een andere kleur pak zal deze stropdas ook ongetwijfeld goed staan.
 
Een pak of een effen kleur overhemd kan vaak wel een boost gebruiken. Deze Vernon Stripe Blue Brown das kan deze extra boost geven door de leuke ruit met de unieke kleurencombinatie. Ook voor bij casual kleding is deze stropdas uitermate geschikt. De stropdas kan gemakkelijk worden omgeknoopt en zal daarna ook goed blijven zitten. De achterflap kan gemakkelijk worden vastgemaakt aan de achterzijde. In totaal is de stropdas 145 cm lang.
 
Het polyester materiaal isuitwasbaar en gaat lang mee. Als cadeautje kan deze stropdas erg leuk zijn om te geven. Degene aan wie je het geeft, kan jaren plezier hebben van dit cadeau. Wij kunnen het cadeau leuk inpakker, zodat het alleen nog gegeven moet worden.

 


YourTie.nl Stropdas Vernon Streep kopen