Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Savannah14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Savannah online

Een mooie stropdas met een diep paarse kleur 
Een effen stropdas is een veel gedragen kledingstuk door mannen. Effen stropdassen worden gezien als ideaal omdat ze makkelijk te combineren zijn en omdat ze geschikt zijn voor vrijwel iedere gelegenheid. Onder een effen stropdas kan je vrijwel ieder overhemd dragen. Denk aan een mooi effen overhemd of aan een druk gewerkt overhemd. Voor stropdassen met een patroon is de laatstgenoemde lastiger.
 
De Savannah Purple strop heeft een donkere kleur paars. Deze kleur zorgt voor een rustgevend effect en is daarom geschikt om naar veel gelegenheden te dragen. Het materiaal is ook zeer prettigom te dragen. Polyester voelt namelijk prettig aan en geeft daardoor ook meer draagcomfort. Polyester mag ook worden gewassen in de wasmachine, hierbij zal geen schade worden toegebracht aan de stropdas. Het knopen van de stropdas gaat soepel en gemakkelijk en ook blijft de knoop vervolgens lang goed zitten.
 
Zoals zojuist al genoemd, kan iedereen wel een effen stropdas gebruiken. Geef daarom eens een stropdas als cadeau aan een vriend of familielid. Dit is een leuk en origineel cadeau en het kan van te voren nog voor je worden ingepakt ook. Wanneer je vandaag een bestelling plaatst, hebje de bestelling binnen 2 werkdagen in huis.

 


YourTie.nl Stropdas Savannah kopen