Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Portland14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Portland online

Voor elke gelegenheid een rode stropdas 
Effen stropdassen worden veel teruggevonden in de kasten van de Nederlandse man. Ze zijn dan ook beschikbaar in alle kleuren van de regenboog. De één kan namelijk een groene das erg mooi vinden terwijl de ander meer van blauw houdt. Als het gaat om de kleuren van effen stropdassen zijn een aantal kleuren wel favoriet. Dit zijn zwart, blauw, rood en groen. Deze kleuren worden veel gedragen.
 
De Portland Red stropdas is niet alleen van een goede kwaliteit, maar is ook mooi van kleur. De rode kleur is niet te fel om voor een rustig effect te zorgen. Wanneer er dus een drukker overhemd wordt gedragen of een drukker jasje, kan deze stropdas uitermate geschikt zijn om het geheel niet te druk te laten lijken. Het maakt niet uit waar je heen moet, een effen, rode stropdas is meestal wel goed. Het kan precies passen bij de kleurcode van een bepaald feest, het kan perfect passen bij de kleuren van de kleding van je partner of het kan gewoon precies zijn wat jij zoekt voor een ontspannen werkdag.
 
Door het materiaal polyester is het mogelijk om de stropdas met de wasmachine te wassen. Het polyester is ook een materiaal wat lang mee gaat waardoor iedereen lang kan genieten van deze rode stropdas.

 


YourTie.nl Stropdas Portland kopen