Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Oxford14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Oxford online

Een mooie stropdas in de groene kleur 
Een effen stropdas is niet weg te denken uit de garderobe van de gemiddelde Nederlandse man. Vrijwel iedere man draagt wel eens een stropdas, bijvoorbeeld op een bruiloft, tijdens een feest of misschien zelfs wel dagelijks naar het werk. Zeker bij veelvuldig gebruik van stropdassen kan het erg handig zijn om één of meerdere effen stropdassen in huis te hebben die kunnen worden gecombineerd met meerdere items uit de kledingkast.
 
De Oxford Green stropdas is een mooi voorbeeld van een effen stropdas die bij veel kledingcombinaties past. Bij een donker pak met wit overhemd, zal deze stropdas uitstekend staan. Ook bij een meer casual outfit staat deze stropdas perfect. Deze Oxford Green das heeft een goed draagcomfort door het polyester materiaal. Dit materiaal zorgt er ook voor dat de knoop goed blijft zitten. Vlek op de stropdas? Geen probleem, in de wasmachine kan het er in veelgevallen gemakkelijk uitgewassen worden.
 
Als cadeautje kan een stropdas erg leuk zijn om te krijgen of natuurlijk om te geven. Het is origineel, je kan het uitzoeken naar de smaak van de ontvanger en het hoeft niet veel te kosten. Het geheel kan mooi en leuk worden ingepakt zodat je er zelf verder geen omkijken meer naar hebt.

 


YourTie.nl Stropdas Oxford kopen