Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Orlando14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Orlando online

Een paars effen stropdas om te combineren 
Stropdassen worden veel gedragen en veel gecombineerd door mannen. Effen stropdassen zijn het meest populair omdat deze bij zoveel verschillende overhemden, pakken en kledingstukken passen. Veel mannen dragen namelijk gewerkte overhemden of overhemden met een patroon. Een stropdas met een patroon valt hierbij lastig te combineren.
 
De Orlando Purple stropdas heeft een mooie, lichte paarse kleur. Dit zorgt voor een bijzonder effect tijdens het dragen. Paars is een vrij neutrale kleur, daarom is deze kleur ook geschikt om te dragen naar zakenpartners of andere belangrijke momenten. Het kan ook zijn dat paars precies de kleur is die je nodig hebt om bij de kleding van je partner te passen. Ook dan kan deze Orlando Purple das precies zijn wat je wilt.
 
De stropdas is gemaakt van polyester, een materiaal wat bekend staat om de duurzaamheid. Het materiaal kan met de hand gewassen worden, maar kan ook worden gewassen in de wasmachine. Zo hoeft niemand meer met een vlek op de stropdas rond te blijven lopen. Het draagcomfort van een stropdas is ook van belang, niemand wil een irriterende stropdas de hele dag dragen. Dat is bij deze stropdas dan gelukkig ook niet het geval.

 


YourTie.nl Stropdas Orlando kopen