Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Newport14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Newport online

Een effen stropdas voor bij elke outfit 
Het kan heel leuk zijn om een speciale stropdas te dragen bij bepaalde outfits. Dit kan echter lang niet bij elke outfit en daarom is het voor veel mannen belangrijk om ook een effen stropdas in de kast te hebben hangen. Een effen stropdas heeft als voordeel dat het heel gemakkelijk te combineren is. Ook bij gewerkte overhemden, broeken, pantalons en blazers.
 
Effen stropdassen zijn verkrijgbaar in alle kleuren van de regenboog. Dit zorgt er voor dat je zelf kan kiezen welke kleur er het beste bij jou past. Deze neutrale Newport Brown stropdas kan worden gecombineerd bij bijna elke outfit. De kleur is neutraal en het model is neutraal waardoor de stropdas zelfs bij meerdere kledingstukken kan worden gedragen. De stropdas komt perfect tot zijn recht bij een mooi zwart pak, maar ook bij een spijkerbroek en overhemd. De Newport Brown das kan dan ook heel goed worden gedragen op bruiloften, feesten, zakelijke vergaderingen en ook gewoon voor alledaags gebruik.
 
De stropdas is gemaakt van polyester. Dit materiaal is met name geschikt omdat het kan worden gewassen in de wasmachine. Dit bespaard een hoop gedoe en het zorgt ervoor dat je stropdas altijd fris en schoon is.

 


YourTie.nl Stropdas Newport kopen