Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Madison Geld17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Madison Geld online

Een stropdas met een uniek patroon 
Soms heeft een outfit net nog wat extra?s nodig om helemaal af te zijn. Dat kan voor mannen vaak worden gedaan door middel van een stropdas. De Madison Money White Green stropdas is wel een hele speciale door het unieke patroon.
 
De kleuren van deze stropdas zijn wit, groen en zwart. Dezekleuren kunnen niet bij elke outfit maar zijn wel goed combineerbaar met veel kledingstukken. Denk aan een eenvoudig donker pak met een wit overhemd. Door daar deze stropdas met geldpatroon bij te combineren wordt het geheel een unieker totaalpakket. De stropdas kan worden gebruikt bij veel verschillende situaties. Het kan worden gedragen naar feestjes of gewoon voor dagelijks gebruik. Als cadeau wordt er ook vaak een stropdas cadeau gedaan. Deze stropdas is daar ook absoluut geschikt voor door het unieke design. De strop wordt dan op een leuke manier voor je ingepakt en jij hoeft het alleen nog maar te geven.
 
Het materiaal van deze Madison Money White Green is Polyester. Een materiaal wat lang mee gaat en wat kan worden gewassen in de wasmachine. Dit voorkomt onuitwasbare vlekken en het voorkomt dat de stropdas na één keer dragen al onbruikbaar is geworden.

 


YourTie.nl Stropdas Madison Geld kopen