Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Lincoln Stip17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Lincoln Stip online

Anders dan anders 
Soms wil je wel eens wat anders dan de standaard effen stropdassen. Bijvoorbeeld wanneer je een speciaal feest hebt zoals een bruiloft. De Lincoln Dot White Black is een witte stropdas. Deze witte stropdas heeft, zoals ook op de foto te zien, zwarte stippen. Hierdoor is de strop een echte eye catcher, en jij ook wanneer je de strop draagt.
 
De druk gewerkte stropdas kan een eenvoudige of effen outfit compleet maken. Door het neutrale kleurgebruik bij deze stropdas, kan de stropdas gemakkelijk worden gecombineerd. Ook met fellere kleuren overhemden. Wanneer je vaak hetzelfde pak draagt,kan deze unieke stropdas ook handig zijn om zo dezelfde kleding toch een andere uitstaling te geven.
 
Polyester is een veel gebruikt materiaal als het gaat om kleding. Zo ook voor deze stropdas en dat neemt een aantal voordelen met zich mee. Zo kan de das worden gewassen in de wasmachine, waardoor het vuil er makkelijk uit gaat. Het materiaal is soepel waardoor de das makkelijk kan worden geknoopt. De knoop blijft vervolgens ook lang zitten. Polyester gaat ook lang mee waardoor je lang plezier kan beleven van de stropdas. De lengte van de stropdas is 145 cm en de breedte aan de onderzijdeis 6 cm.

 


YourTie.nl Stropdas Lincoln Stip kopen