Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Knoxville14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Knoxville online

De zwarte stropdas voor iedereen 
Veel mannen dragen stropdassen. De één misschien dagelijks, de ander misschien maar eens per half jaar. Voor beide gevallen geldt dat een effen stropdas eigenlijk onmisbaar is. Een effen stropdas kan je namelijk vrijwel met bijna iedere outfit combineren. Zeker een zwarte stropdas is in veel kasten terug te vinden.
 
Een zwarte stropdas kan worden gebruikt op veel verschillende gelegenheden. Denk aan een spannend gala, een begrafenis, een bruiloft of een andere gebeurtenis. Zwart kan altijd, dus bij iedere outfit heb je dan ieder geval een geschikte stropdas in huis. Deze Knoxville Black stropdas is van hoogwaardige kwaliteit polyester. Daardoor kan de das makkelijk worden geknoopt en blijft na het knopen ook goed zitten. Het polyester mag ook gewassen worden, waardoor eventuele vlekken gemakkelijk weer verwijderd kunnen worden.
 
Deze zwarte stropdas is vrij smal, namelijk 5cm aan de onderzijde. Dat kan erg mooi zijn bij een bredere lichaamsbouw, maar ook in andere gevallen kan dit model erg mooi uitkomen. De lengte van de stropdas is 145 cm. Op zoek naar een zwarte stropdas? Dan hoeft er niet langer gezocht te worden. Bestel de Knoxville Black nu gemakkelijk online,zonder verzendkosten. Vandaag besteld is binnen 2 werkdagen in huis.

 


YourTie.nl Stropdas Knoxville kopen