Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Durham Dunne Streep17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Durham Dunne Streep online

Een zwart met wit gestreepte stropdas om de outfit compleet te maken 
Wanneer een man en stropdas draagt, is de stropdas gelijk ook één van de belangrijkste aspecten van de hele outfit. Het is namelijk ontzettend belangrijk dat de das goed past bij bijvoorbeeld het pak, het overhemd, de schoenen en de riem. Daarom moet een stropdas bij een pak of outfit met zorgworden uitgezocht.
 
De Durham Thin Stripe Black das is zoals op de afbeelding te zien, zwart met wit gestreept. Zowel zwart als wit zijn neutrale kleuren waardoor deze stropdas goed te combineren is op bijvoorbeeld feller gekleurd overhemden. Ook bij een eenvoudig pak kan de stropdas volledig tot zijn recht komen. De streep geeft de stropdas en de hele outfit een speels effect. Misschien wel precies het effect wat je zoekt!
 
De stropdas heeft de mooie lengte van 145 cm, in combinatie met een breedte aan de onderzijde van 5 cm. De das is gemaakt van polyester. Een sterk materiaal wat jarenlang mee kan gaan. Ook het wassen van de stropdas is door dit materiaal geen enkel probleem. De stropdas kan zelfs in de wasmachine worden gewassen zonder daar minder mooi van te worden. Een duurzame stropdas dus!

 


YourTie.nl Stropdas Durham Dunne Streep kopen