Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Detroit14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Detroit online

Een stropdas in een unieke kleur blauw 
In Nederland worden heel veel stropdassen gedragen door mannen in allerlei soorten, kleuren en maten. Er zijn effen en gewerkte stropdassen, lange en wat kortere stropdassen, brede en smalle stropdassen en in vrijwel elke kleur kan je wel een das vinden. Onder andere zijn de effen stropdassen erg populair. Ze zijn namelijk heel gemakkelijk combineren met heel veel verschillende pakken en outfits. Bijvoorbeeld ook met gewerkte overhemden.
 
Deze stropdas Detroit Blue heeft een kleur die uniek is en die gemakkelijk te combineren is. Er zijn veel verschillende blauwe stropdassen verkrijgbaar, lichtblauw, zee blauw en ga zo maar door. Dat is gemakkelijk omdat je zo precies de kleur kan kiezen die nodig is en zo kan er ook worden gezorgd dat de stropdas precies matcht met bijvoorbeeld de kleding van de partner. De stropdas is aan de onderkant 5 cm breed en is in totaal 145 cm lang.
 Is de stropdas al snel nodig, bijvoorbeeld als cadeautje? Dat is geen enkel probleem, vandaag besteld is namelijk binnen 2 werkdagen in huis, de stropdas kan ook ingepakt worden opgestuurd, zodat het alleen nog maar gegeven hoeft te worden. Er worden geen verzendkosten gerekend voor de bestelling.

 


YourTie.nl Stropdas Detroit kopen