Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Denver14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Denver online

Een casual rode stropdas voor elke gelegenheid 
Rood is een veel gebruikte kleur voor stropdassen. Dat heeft verschillende redenen, zo is rood een opvallende kleur en het is een kleur die bij ongelofelijk veel ander kleuren en combinaties past. Veel mannen dragen dan ook rode stropdassen. De Denver Red stropdas is zoals de naam al zegt rood.Deze kleur rood past perfect bij veel verschillende pakken. Ook voor een casual gelegenheid kan deze stropdas zeer geschikt zijn.
 
Naast dat er veel gewerkte stropdassen populair zijn, blijven de effen stropdassen toch altijd favoriet voor veel mensen. Het is namelijk zo lekker makkelijk combineren. Wanneer een stropdas namelijk een patroon heeft, is het lastiger om deze te combineren met een gewerkt overhemd. In de kledingkast mag een effen stropdas dus eigenlijk niet ontbreken.
 
De stropdas is gemaakt van polyester. Het materiaal polyester mag gewassen worden, met de handwas maar ookmet de wasmachine. Daarnaast gaat de stof langer mee dan veel andere stoffen waardoor iedereen lang plezier kan hebben van een goede stropdas. De stropdas is van een goede kwaliteit waardoor het ook makkelijk is om de das te knopen. De knoop blijft door de stof ook lang zitten wat zorgt voor extragemak.

 


YourTie.nl Stropdas Denver kopen