Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Darwen Streep17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Darwen Streep online

Een paars en zwart gestreepte stropdas voor elke man 
Een stropdas is voor veel mannen belangrijk. Het moet lekker zitten, de kleuren moeten goed zijn, het moet passen bij de outfit en het materiaal moet fijn aanvoelen. Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat de das past bij de smaak van de drager. Deze Darwen stropdas kan goed bij je wensen passen. De strop is simpel maar heeft toch een unieke uitstraling. De strepen maken het geheel was speelser en breken het totaalplaatje.
 
De paars met zwart gestreepte stropdas kan heel makkelijk gecombineerd worden. Bij vrijwel ieder pak past de stropdas wel. Ook bij casual outfits is de strop eenechte aanvulling. De stropdas heeft een lengte van 145 cm en een breedte aan de onderzijde van 5 cm. Dit is een gangbare maat die bij de meeste mannen goed tot zijn recht komt.
 
De strop kan gemakkelijk worden gereinigd door een wasbeurt in de wasmachine of met de hand. De stof voelt plezierigaan en de knoop kan makkelijk gelegd worden met het polyester materiaal. Polyester is ook heel duurzaam materiaal. Dat zorgt ervoor dat de stropdas lang mooi blijft en lang mee gaat. Twijfel niet langer en bestel nu je stropdas.

 


YourTie.nl Stropdas Darwen Streep kopen