Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Charleston14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Charleston online

De Charleston Green stropdas 
Draagt jouw partner groene kleding of groene accessoires naar een feest of een bruiloft? Is groen een kleur die goed bij jou en je uiterlijk past? Of past groen gewoon precies binnen jouw garderobe? Dan kan deze Charleston Green stropdas wel eens precies zijn wat je zoekt. De kleur groen is uniek en opvallend. Door de kleur krijgt een zakelijke of eenvoudige outfit toch net een ander tintje waardoor het geheel modieuzer wordt.
 
Effen stropdassen zijn niet weg te denken uit de kast van de Nederlandse man. Stropdassen worden gedragen bij leuke gelegenheden en vooral ook bij zakelijke gelegenheden. Een effen stropdas kan gemakkelijk worden gecombineerd met allerlei kleuren en met allerlei soorten combinaties aan kleding. Daarom wordt de effen stropdas ook het meest verkocht. Deze Charleston Green stropdas is ook nog eens te wassen in de wasmachine en gaat gegarandeerd een flinke tijd mee zodat je er veel plezier van kan beleven.
 
De snit van de stropdas is 5 cm, dit smalle model stropdas kan perfect passen bij de wat bredere man. Door de kwaliteit van de stropdas, kan de das ook makkelijk en snel worden geknoopt en blijft de knoop lange tijd goed zitten.
 
Bij ons kan je heel veel verschillende stropdassen gemakkelijk online bestellen. Dan heb je de bestelling binnen 2 werkdagen al in huis.

 


YourTie.nl Stropdas Charleston kopen