Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Chandler Muzieknoten17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Chandler Muzieknoten online

De muziekstropdas 
Vrijwel iedere man heeft wel één of meerdere stropdassen. Ze zijn nodig op bruiloften, feesten, zakelijke besprekingen of gewoon voor alle dag. Omdat ze zoveel gedragen worden is het vaak handig om meerdere stropdassen te hebben. Zo kan er voor worden gezorgd dat er bij elke outfit en bij elkoverhemd in de kast ook een strop beschikbaar is. Populair zijn de effen stropdassen en de stropdassen met een patroon.
 
Deze Chandler Music Black White stropdas is zwart met witte muzieknoten. Echt een unieke en opvallende stropdas dus, die goed kan worden gecombineerd met bepaalde kledingstukken. Zo kan de das goed worden gedragen bij een wit overhemd of bij een wit pak. Net zo te combineren zoals je zelf wilt. Door de muzieknoten op de stropdas kan je jezelf laten zien en je kan je hele look net wat extra?s geven.
 
De stropdas is gemaakt van polyester, een goed en bekend materiaalvoor stropdassen. Zo gaat de stropdas lang mee en kan het zelfs worden gewassen in de wasmachine! Het kan ook een origineel cadeau zijn voor bijvoorbeeld je vader, collega of vriend. Zo kan je de stropdas zelfs in laten pakken zodat jij het cadeau alleen nog maar hoeft te overhandigen.

 


YourTie.nl Stropdas Chandler Muzieknoten kopen