Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Birmingham14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Birmingham online

Een veelzijdige stropdas voor iedereen 
Een effen stropdas is de meest veelzijdige stropdas die verkrijgbaar is. De meeste mannen hebben dan ook wel één of meerdere effen stropdassen in de kast liggen. Het is dan natuurlijk ook zo dat de effen stropdassen passen bij vrijwel alle outfits. Denk aan een gebloemd overhemd, een net pak of bij een spijkerbroek met een overhemd. Een effen stropdas zorgt daarnaast vaak voor een rustgevend geheel.
 
De stropdas Birimingham Groen heeft een bijzondere en unieke groene kleur. Deze kleur kan gemakkelijk worden gecombineerd bij veel verschillende andere kleuren. Deze unieke stropdas heeft een totale lengte van 145 cm waardoor het geheel mooi valt. De breedte van de das is aan de onderzijde 5 cm. Welke kleur stropdas je uiteindelijk wilt en welke breedte van de stropdas het meest geschikt is hangt allereerst natuurlijk af van je smaak. Kijk dus vooral naar wat jij mooi vindt!
 
De stropdas is gemaakt van polyester en dat levert veel voordelen op. Zo kan de stropdas worden gewassen, zelfs in de wasmachine, zonder dat de mooiheid van de das er onder te lijden heeft. Ook als het gaat om de duurzaamheid van een stropdas dan is polyester een goed materiaal. De stof zal namelijkniet snel slijtplekken gaan vertonen.

 


YourTie.nl Stropdas Birmingham kopen