Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Atlanta14,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Atlanta online

De opvallende rode stropdas 
Veel mannen dragen stropdassen naar veel verschillende gelegenheden. Bijvoorbeeld dagelijks naar het werk, alleen naar belangrijke vergaderingen, naar feesten, naar bruiloften en naar nog veel meer andere gelegenheden. Een stropdas wordt vaak gedragen om een outfit nog wat netter te maken, of omdat het gewoon zo hoort. Met welke reden er dan ook een stropdas wordt gedragen: de stropdas moet passend zijn bij de outfit en de drager zelf moet de das natuurlijk mooi vinden.
 
Waarschijnlijk draag je niet altijd dezelfde stropdas. Naar een bruiloft draag je bijvoorbeeld juist een stropdas die past bij de outfit van je partner, terwijl je naar het werk een wat simpelere das draagt. Deze Atlanta Red stropdas kan overal naar toe gedragen worden. De opvallende kleur zorgt ervoor dat de hele outfit opvalt. Het maakt een zakelijke outfit wat speelser en het geeft een casual outfit net wat meer stijl. De stropdas heeft een totale lengte van 145 cm en is vrij smal met een onderkant van 5 cm. Of een smalle stropdas bij je past heeft alles te maken met je lichaamsbouw.
 
Wist je dat je een stropdas ook als leuk cadeautje kan geven? Het wordt mooi ingepakt zodat je het alleen nog maar hoeft te geven!

 


YourTie.nl Stropdas Atlanta kopen