Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Stropdas Akron Dunne Streep17,95
Status: Leverbaar.

Stropdas Akron Dunne Streep online

De casual stropdas voor iedereen 
Deze Akron Thin Stripe Purple is een casual stropdas voor heren. De stropdas is paars met een witte schuine strepen over het geheel heen. De stropdas is dan ook gemakkelijk te combineren bij een mooi pak of bij een trendy outfit. Een stropdas met een streep heeft een heel ander effect dan bijvoorbeeld een effen stropdas. Zo zorgt de streep voor een speelser effect en het geeft iedereen de mogelijkheid om meer van zichzelf te laten zien.
 
De Akron Thin Stripe Purple heeft een mooie lengte van 145 cm. Het breedste gedeelte van de stropdas is 6cm aan de onderzijde. De stropdas is gemaaktvan polyester. Polyester is een heel duurzaam materiaal en zal daardoor langer mee gaan. De stropdas is dan ook zeer goed te reinigen en is slijtvast.
 
Bij het uitzoeken van een stropdas is uiteraard de outfit waar de das bij moet passen het belangrijkst. Let er bijvoorbeeld goed op dat de kleuren niet vloeken bij elkaar en dat er niet te veel verschillende patronen terugkomen in het geheel. Daarnaast speelt smaak natuurlijk een belangrijke rol, de stropdas moet tenslotte wel bij je passen. Daarom zijn er zoveel verschillende dassen, zodat er voor ieder wat wils is.

 


YourTie.nl Stropdas Akron Dunne Streep kopen