Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Moderne Stropdas Aspen14,95
Status: Leverbaar.

Moderne Stropdas Aspen online

Een blauwe effen stropdas 
Veel overhemden hebben een patroon, bijvoorbeeld een streep, een ruit of nog iets heel anders. Bij deze overhemden is het lastig om een gewerkte stropdas te dragen omdat het totaalplaatje dan bij elkaar gaat vloeken. En dat is natuurlijk niet de bedoeling. Juist voor deze gewerkte overhemden zijn de effen stropdassen zo geschikt.
 
Niet alleen voor de gewerkte overhemden zijn de effen stropdassen geschikt. Ook bij een simpele of zakelijke outfit kan het een positief effect hebben om een effen das te dragen. Kortom, met een effen das kan je heel veel kanten op. Wel zo handig dat je de das bij verschillende outfits kan dragen! De Aspen Blue stropdas is te zien hierboven op de foto, deze mooie kleur blauw straalt vrolijkheid uit. Ook is dit een kleur die bij veel andere kleuren past waardoor de stropdas kan worden gedragen bij een net zwart pak of bij een casual outfit.
 
Het materiaal van een stropdas kan erg belangrijk zijn. Wanneer je er één koopt wil je tenslotte wel dat de das enige tijd mee gaat en dat de das ook makkelijk gewassen kan worden. Een geschikt materiaal hiervoor is polyester. Deze das is dan ook gemaakt van polyester om zo alle voordelen te kunnen biedendie hierboven genoemd zijn.

 


YourTie.nl Moderne Stropdas Aspen kopen