Stropdassen vergelijken

YourTie.nl Moderne Stropdas Annapolis14,95
Status: Leverbaar.

Moderne Stropdas Annapolis online

Een stropdas voor iedere dag 
Er zijn mannen met voor elke outfit een andere stropdas, maar het kan ook maar zo zijn dat je het veel handiger vindt om een stropdas te hebben die bij meerdere outfits past. Daarvoor zijn effen stropdassen over het algemeen zeer geschikt. Ze passen bij veel outfits omdat ze op allerlei verschillende overhemden passen. Denk aan een ruit- of streepoverhemd.
 
Met een effen stropdas kan je echter toch wel het verschil maken. Bijvoorbeeld met deze Annapolis Silver stropdas. De naam zegt het al: de stropdas is zilverkleurig. Daardoor kan deze das erg leuk zijn voor naar een feest of bruiloft, maar ook voor een zakelijk doeleinde kan deze stropdas goed worden gecombineerd. Ook bij een simpelere outfit kan deze zilverkleurige stropdas precies zijn wat er nodig is.
 
De Annapolis Silver stropdas is vrij smal en loopt aan de onderzijde uit tot 5 cm. De keuze voor een brede of smalle stropdas heeft alles te maken met lichaamsbouw en smaak. Wanneer je zelf breed bent kan je bijvoorbeeld het beste kiezen voor een smalle stropdas. Ben je zelf wat smaller? Dan kan het zijn dat een brede das beter bij je past. Deze das is gemaakt van polyester, een materiaal wat goed wasbaar is en watlang mee gaat.

 


YourTie.nl Moderne Stropdas Annapolis kopen